Újabb meglepő vereségével kiesőjelölt lehet a Pápai ELC

BALÁS RÓBERTBALÁS RÓBERT
Vágólapra másolva!
2002.08.10. 21:06
Címkék
BSE-Nógrád Volán–Pápai ELC 2–1 (2–0)

GÓLSZERZÔ
Havrán a 14. percben Ivitz átadását követően nyolc méterről a kapu jobb oldalába helyezett (1–0). Baranyi a 24. percben Csatlós jobb oldali begurítását követően 11 méterről a bal alsó sarokba vágta a labdát (2–0). Horváth Lajos az 50. percben Lászka jobb oldali beadása után a jobb alsó sarokba fejelte a labdát (2–1)

SÁRGA LAP
Ivitz (Hudák buktatásáért) a 10., Horváth L. (visszahúzta Forgót) a 12., Radics (buktatta Forgót) a 67., Dudás (felvágta Gordiant) a 72., Sipos (buktatta Forgót) a 77., Lenkey (felvágta Sipost) a 79. percben

KIÁLLÍTVA
Puglits (megsértette a játékvezetőt) a 23. percben

SZÖGLETARÁNY: 4:7 (1:3)

Látványos hazai akció végén a szemfüles Havrán József révén még az első negyed órában vezetést is szerzett. A folytatásban a vendégek is kijöttek a "sündisznóállásból”, így nyílt, nagy iramú játékot láthatott a közönség. A huszonegyedik percben a szerencse a házigazdák mellé szegődött, amikor Horváth Lajos közelről a kapufát találta telibe. Ezután jött a mérkőzés fordulópontja, amikor Puglits Gábor megsértette a játékvezetőt, és Veres László azonnal piros lapot mutatott fel a vörös hajú játékosnak. A gyarmatiak azonnal büntettek a könnyelműségért, a válogatottat is megjárt Baranyi Miklós szép lövéssel növelte a nógrádiak előnyét. A szerencse elpártolt a hazaiak mellől, mert Horváth Lajos újabb lövését követően a labda csak a kapufát találta el. A szünet után az emberhátrányban lévő pápaiak lendültek támadásba, és az elemében lévő Horváth Lajos szép fejes góljával hamar szépítettek a visszafogottan játszó gyarmatiak ellen. A hazai közönség ébresztőt reklamált, közben Pintér Attilát reklamálásért a játékvezető a lelátóra küldte, a hazaiak feltámadtak, de, Lenkey Gábor a kapufára vágta a labdát. Az utolsó pillanatokban Csákvári Zsolt "fejében” volt az egyenlítés, de Vámos János bravúros védéssel őrizte meg a gyarmatiak előnyét a mindvégig jó iramú, küzdelmes találkozón.

MESTERMÉRLEG
Gergely Károly: –Kettő nulláig játszott a csapatom, ekkor a tíz főre fogyatkozott ellenféllel szemben érthetetlen módon visszaestünk.
Pintér Attila: – Tíz emberrel is mi futballoztunk jobban. Sajnos azonban ismét nem mi nyertünk, mert ha helyzete nem is volt az ellenfelünknek, mi rúgattunk velük két gólt.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik