Málta ellen emlékezetessé tennék a búcsút az elköszönő U21-esek

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2024.10.10. 09:05
null
A szeptemberi, Spanyolország (0–1) ellen elveszített U21-es Európa-bajnoki selejtezőt követően ezúttal csütörtök 20 órai kezdéssel Málta ellen lép pályára a magyar U21-es labdarúgó-válogatott.

A Szélesi Zoltán vezette csapatnak már csak a tisztes helytállás lehet a célja a csoportban, hiszen a Kazahsztán elleni két és a Málta elleni egy győzelme mellett mindössze egy döntetlent ért el Skócia ellen, ezenkívül négy mérkőzésen szenvedett vereséget. Málta nagy valószínűséggel nem okoz gondot a Hidegkuti Nándor Stadionban, s ha esetleg jövő kedden Belgiumot is sikerülne legyőzni, még a csoport harmadik helye is megcsíphető – de ehhez a belgáknak Skóciától ki kell kapnia.

A jelentősebb célok hiánya ellenére van miért követni az összecsapást, hiszen a 2002–2003-as születésűek is kivonulnak a korosztályból, s minden bizonnyal emlékezetessé tennék utolsó tétmérkőzéseiket a korosztályban. Hegyi Krisztián, Baráth Péter, Csinger Márk, Debreceni Ákos, Szabó Alex, Vas Gábor, Benczenleitner Barna, Eördögh András, Komáromi György, Kosznovszky Márk, Vitális Milán, Németh András és Kocsis Dominik válik túlkorossá a következő év elején. Azt nem tudjuk, hogy közülük ki mennyi lehetőséget kap, az azonban biztos, hogy Tóth Rajmund nem lesz ott, hiszen az ETO FC Győr nagyszerű formában játszó középpályását kihagyta a keretből Szélesi Zoltán szövetségi edző.

U21-ES EB-SELEJTEZŐ
20.00: Magyarország–Málta, Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!
 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik