„A hollandok ellen megmutatta Magyarország, milyen jó futballra képes” – Sergej Barbarez, a bosnyák kapitány

N. ZS.N. ZS.
Vágólapra másolva!
2024.10.13. 09:46
A bosnyák kapitány elismeri Marco Rossi munkáját, úgy gondolja, a mieink ellen kell a legjobban játszaniuk ebben az NL-sorozatban (Fotó: Szabó Miklós)
Sergej Barbarez, a bosnyák szövetségi kapitány a németek elleni 2–1-es vereséget követően értékelte csapata játékát, s már a magyar válogatott elleni, hétfői meccsről is beszélt.


A bosnyák válogatott szövetségi kapitánya, Sergej Barbarez a Németországtól elszenvedett vereség után igyekezett a pozitívumokat megtalálni csapata játékában. „Az első harminc percben remekül futballoztunk”  – mondta az 53 éves edző. 

„Sajnos két nagy hibát elkövettünk, amelyeket góllal büntetett az ellenfél, a félidőben így kissé megpróbáltuk átszervezni a játékot. Pozitívum, hogy a második félidőben sikerült szépítenünk, és bár pontot nem szereztünk, a játékosok harcosságával és hozzáállásával elégedett vagyok.”

A szakvezető arra is kitért, hogy nem teljesen elégedett azzal, ahogy csapata a középpályán játszott, hiszen az ellenfelek túl könnyedén építik fel támadásaikat, és ezen változtatni kell. Szóba került természetesen a Magyarország elleni hétfői találkozó is, ami a péntekihez hasonlóan Zenicában lesz.

„A magyar válogatott Hollandia ellen is megmutatta, milyen jó futballra képes. Az eddigi három mérkőzésen sem teljesítettünk rosszul, de egyértelmű, Magyarország ellen kell a legjobban játszanunk. A játékosoktól azt várom, hogy a kellő önbizalommal lépjenek pályára, higgyenek magukban, és harcoljanak a győzelemért.”     

BARBAREZT ÍGY KÖSZÖNTÖTTÉK A BOSNYÁK SZURKOLÓK

A3-CSOPORT

M

Gy

D

V

L-K

Gk 

1. Németország

3

2

1

9–3

+6 

2. Hollandia

3

1

2

8–5

+3 

3. MAGYARORSZÁG

3

2

1

1–6

–5 

4. Bosznia-Hercegovina

3

1

2

3–7

–4 

Szeptember 7.
Németország–MAGYARORSZÁG 5–0
Hollandia–Bosznia-Hercegovina 5–2
Szeptember 10.
MAGYARORSZÁG–Bosznia-Hercegovina 0–0
Hollandia–Németország 2–2
Október 11.
Bosznia-Hercegovina–Németország 1–2
MAGYARORSZÁG–Hollandia 1–1
Október 14.
Bosznia-Hercegovina–MAGYARORSZÁG
Németország–Hollandia
November 16.
Németország–Bosznia-Hercegovina
Hollandia–MAGYARORSZÁG
November 19.
Bosznia-Hercegovina–Hollandia
MAGYARORSZÁG–Németország

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik