Válogatott: az MLSZ mindenben kártalanította a Bulgáriába meccsjegyet vásárló szurkolókat

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2023.11.16. 15:41
null
Fotó: Szabó Miklós
Az MLSZ hivatalos honlapján olvasható közleményből kiderül, hogy visszafizették a belépőjegyek árát azoknak, akik a Magyar Labdarúgó-szövetség jegyértékesítési rendszerén keresztül vásároltak belépőt a Bulgária-Magyarország Eb-selejtezőre. Emellett azoknak, akik a légitársaságuktól, szállodájuktól nem kapták vissza a foglalásuk díját, az MLSZ a múlt héten felajánlotta a károk rendezésének kezelését.

„A különjáratot indító WizzAir példásan járt el, és kompenzálta a károsultakat. A fönnmaradó repülőjegy- és szálláskárokat az MLSZ a mai napon kifizette a dokumentumokat elküldő magyar károsultak pénzintézetének (16 főnek kell még további papírokat, számlákat elküldenie a folyamat befejezéséhez)” – fogalmaz az MLSZ közleménye.

„Egyértelmű, hogy a bulgáriai mérkőzés körül kialakult helyzetet a hazai szövetség intézkedései eredményezték, nem az MLSZ hibája, hogy nem lehetnek ott szurkolók a találkozón, ennek ellenére a magyar szövetség abban bízik, hogy az intézkedések után nem marad rossz érzés a magyar csapatot Bulgáriában is biztatni kívánó szurkolókban” – zárul a szövetség üzenete.

 


 

A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE
KAPUSOK:
Demjén Patrik (MTK Budapest), Dibusz Dénes (Ferencvárosi TC), Szappanos Péter (Paksi FC)
VÉDŐK: Balogh Botond (Parma Calcio 1913 – Olaszország), Botka Endre (Ferencvárosi TC), Lang Ádám (Omonia – Ciprus), Mocsi Attila (Caykur Rizespor – Törökország), Szalai Attila (TSG 1899 Hoffenheim – Németország), Szalai Gábor (Kecskeméti TE)
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Bolla Bendegúz (Servette FC – Svájc), Kalmár Zsolt (Fehérvár FC), Kata Mihály (MTK Budapest), Kerkez Milos (AFC Bournemouth – Anglia), Nagy Ádám (Pisa SC – Olaszország), Nagy Zsolt (Puskás Akadémia FC),Loic Nego (Le Havre AC – Franciaország), Callum Styles (Barnsley FC – Anglia), Szuhodovszki Soma (Kecskeméti TE)
TÁMADÓK: Ádám Martin (Ulszan Hyundai – Dél-Korea), Csoboth Kevin (Újpest FC), Gazdag Dániel (Philadelphia Union – Egyesült Államok), Horváth Krisztofer (Kecskeméti TE), Németh András (Hamburger SV – Németország),Szoboszlai Dominik (Liverpool FC – Anglia)
Sérülés miatt nem utazott el a mérkőzésre:
Gulácsi Péter(RB Leipzig – Németország), Sallai Roland (SC Freiburg – Németország)
SZÖVETSÉGI KAPITÁNY: Marco Rossi

MINDEN, AMIT AZ EB-SELEJTEZŐRŐL TUDNI KELL, ITT!

EB 2024, SELEJTEZŐ
G-CSOPORT
November 16., csütörtök

18.00: Bulgária–MAGYARORSZÁG (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!
20.45: Montenegró–Litvánia, Podgorica (Tv: Match4)
Szabadnapos: Szerbia

November 19., vasárnap
15.00: MAGYARORSZÁG–Montenegró, Puskás Aréna (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!
15.00:
Szerbia–Bulgária, Leskovac
Szabadnapos: Litvánia

A G-CSOPORT ÁLLÁSA
1. MAGYARORSZÁG 6 4 2 11– 4 +7 14
2. Szerbia 7 4 1 2 13– 7 +6 13
3. Montenegró 6 2 2 2 6– 8 –2 8
4. Litvánia 7 1 3 3 8–12 –4 6
5. Bulgária 6 2 4 3–10 –7 2
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik