Válogatott: Románia fényévekre van Magyarországtól a román portál szerint

Vágólapra másolva!
2023.10.19. 16:50
null
A Primasport szerint Magyarország futballja fényévekre van a románokétól (Fotó: Török Attila)
A Dinamo Bucuresti korábbi labdarúgója, Lucian Goian a Primasportnak beszélt arról, hogy a magyar válogatott jelenlegi szereplését kéne alapul venniük Romániában.

 

A portál a cikk elején hangsúlyozta, hogy a román futball fényévekkel le van maradva Magyarországétól, és erre a Szerbia elleni 2–1-es győzelmünk az Eb-selejtezőn tökéletes példa volt.

„Az a probléma, hogy két velünk szomszédos ország tudott ilyen kiélezett és technikás meccset játszani. Lehet, túl szigorú vagyok, és tudom, hogy a háború óta a szerbek mindig jobbak voltak nálunk, de Magyarország itt van mellettünk, mégis előrébb tart. Nagyon jó a futballprogramjuk, látszik, sok pénzt és energiát fektettek ebbe az utóbbi tíz évben” – értékelte a találkozót Lucian Goian, a Primasport futballszakértője.

„Ha tehetném, elvinném ennek a meccsnek a felvételét a minisztériumba, és megkérdezném, hogy Magyarország miért tudja elérni, amit mi nem. Minden tiszteletem a magyaroké, de sohasem voltak tehetségesebbek nálunk, mégis más szinten játszanak most” – fogalmazott a Dinamo Bucuresti volt labdarúgója.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik