NL: az angol lapokban Harry Kane golfkarrierje és Erling Haaland érkezése a téma

Vágólapra másolva!
2022.06.14. 14:26
null
A The Sun cikke a mérkőzésről
Túlzás lenne azt állítani, hogy a szigetországi médiát lázba hozta volna a Magyarország elleni keddi Nemzetek Ligája-mérkőzés.


A The Sun sportrovata ugyanúgy két oldalt szentelt Erling Haaland hivatalos bejelentésének, mint magának a mérkőzésnek. A Manchester Citybe szerződő norvég támadó első napjáról kisebb fotógaléria is készült, míg a kedd esti meccs kapcsán többnyire Harry Kane került fókuszba. Igaz, elsősorban nem a magyar védők elleni párharcairól, hanem az esetleges profi futball utáni golfkarrierjéről írtak. A támadó ugyanis nyáron részt vesz egy nemzetközi golfversenyeken, a napilap hasábjain pedig azt taglalják, vajon elképzelhető-e, hogy a stoplist idővel golfütőre cseréli. Mellesleg azért megjegyzik, hogy az A-ligában maradás, illetve a csoport első helyének megszerzése miatt nem ártana, ha Magyarország ellen még a futballra koncentrálna...

A Daily Mail szintén megemlíti a csatár hobbiját, ám egy fokkal többet foglalkozik a meccsel. A lap többnyire Gareth Southgate szövetségi kapitány és Harry Kane hétfői sajtótájékoztatójából idéz, illetve egy külön cikket szentelnek Marcus Rashfordnak, kiemelve, hogy a Manchester United támadója számára ketyeg az óra, ha be akar kerülni a Katarba utazó keretbe.

A magyar válogatottal kapcsolatban mindkét lapnál beérték a várható kezdőcsapattal. Bízzunk benne, hogy a kedd esti teljesítmény után több helyet szentelnek majd Marco Rossi együttesének..

NEMZETEK LIGÁJA
4. FORDULÓ
A-LIGA
3. CSOPORT

20.45: Németország–Olaszország, Mönchengladbach (Tv: Spíler2) – élőben az NSO-n!
20.45: Anglia–Magyarország, Wolverhampton (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik