„Mihály nagyon rendes volt férjként, amiben tudott, segített, nagyon szeretett főzni. Sok mindent tőle tanultam, hiszen én még fiatal voltam, amikor megismerkedtünk. Főzni nem tudtam, és bár nem is akartam megtanulni, muszáj volt – így emlékszik kapcsolatuk kezdetére
Beretvás Mária, aki először
a balatonszárszói Vén Diófa étteremben találkozott a későbbi férjével, akiről videónkban elmondja, először beképzeltnek tartott.
– Nagyon finom pacalpörköltet, marhalábszárpörköltet tudott készíteni, céklasalátát az egész családnak, s deszkán, késsel szaggatta a nokedlit. Sok mindent tudott a főzni.”
„Mihály nagyon rendes volt férjként, amiben tudott, segített, nagyon szeretett főzni. Sok mindent tőle tanultam, hiszen én még fiatal voltam, amikor megismerkedtünk. Főzni nem tudtam, és bár nem is akartam megtanulni, muszáj volt – így emlékszik kapcsolatuk kezdetére
Beretvás Mária, aki először
a balatonszárszói Vén Diófa étteremben találkozott a későbbi férjével, akiről videónkban elmondja, először beképzeltnek tartott.
– Nagyon finom pacalpörköltet, marhalábszárpörköltet tudott készíteni, céklasalátát az egész családnak, s deszkán, késsel szaggatta a nokedlit. Sok mindent tudott a főzni.”Videónkban arról is beszél, mit jelent neki, hogy férje halála után 30 évvel megkapta az Östreicher-díjat, és a megismerkedésük történetét is feleleveníti.