NS: Újra itt van a nagy csapat! – szombat

Vágólapra másolva!
2016.03.25. 23:44
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:
♦ A norvégok elleni emlékezetes novemberi pótselejtező után első ízben lép pályára Bernd Storck válogatottja. Dzsudzsákék telt ház, 22 ezer néző előtt fogadhatják a horvátokat, méghozzá a magyar kezdőben néhány meglepetéssel... 4+4 oldalon minden, amit a magyar–horvátról és az Eb-re készülő válogatottak hétvégéjéről tudni érdemes.

♦ Feloldották a kitiltott fradisták büntetését – elemzésünkben megvizsgáljuk, mi kell ahhoz, hogy az Üllői úti lelátóra is visszatérjenek.

Johan Cruyffot siratja a világ, mindenekelőtt Amszterdam és Barcelona – a két város egyaránt a holland zseniről tervezi elnevezni a stadionját.

♦ Ugyanaz a négy csapat vág neki a jégkorong Magyar Kupa négyes döntőjének, amelyek a Mol Ligában az első négy helyen végeztek. Vajon mi lesz a hétvégi leosztás? – Kohán Gergely beharangozója.

Görbicz Anita visszatér, mégpedig a Fradi ellen – de azt a klasszis irányító is tudja, hogy lesznek még fontosabb meccsek is az idényben. Például éppen a Ferencváros ellen... Bálint Mátyás interjúja.

♦ Újabb vívókvóta, ezúttal a kardozóknál. Márton Anna is biztos riói induló, és férfi kardban is lehet még követője.

...és még

♦ Hosszabbítás melléklet, benne Lisztes Krisztián-sorozat, Peyton Manning-méltatás, Hudák „Ló” és Luc Alphand, a sebesség megszállottja

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik