Válogatott: „A kapitány szeretne velem beszélni, nem izgulok”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.02. 18:08
A magyar labdarúgó-válogatott itthon játszó tagjai vasárnap megkezdték a felkészülést a Norvégia elleni Európa-bajnoki pótselejtezőre. A Telkiben tartott hétfői sajtótájékoztatón Varga Roland, a Ferencváros támadója elmondta, Bernd Storck megbízott szövetségi kapitány már jelezte neki, szeretne vele négyszemközt beszélni.



„Remélem, hogy a Ferencvárosban nyújtott teljesítményemet át tudom menteni a válogatottba is. Most már jobb formában érzem magam, mint a szezon elején, de hosszú még az idény, remélem, kitart a lendület. A szakmai stábot illetően egyelőre nem érzünk változást, ettől függetlenül biztos vagyok benne, hogy akárcsak az előző stábtól, most is megkapjuk a segítséget, úgyhogy nem lesz probléma” – mondta Varga Roland.

„A kapitány már jelezte, szeretne velem leülni négyszemközt egyeztetni, de nem izgulok a beszélgetés miatt” – árulta el a Fradi szélsője, aki a norvégok elleni pótselejtezős párharcról is szót ejtett.

„Biztos, hogy nem lesz egyszerű mérkőzés, bár még nem elemeztük ki a játékukat, nem tudjuk, hogy milyen erősségeik és gyengéik vannak. Minden csapat verhető, a norvégok is” – szögezte le Varga.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik