Válogatott: 30 oldalas anyag a játékosoknak a norvégokról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.05. 16:54
Az itthon játszó kerettagok részvételével hétfőn megkezdte a felkészülést a Norvégia elleni pótselejtezőre a magyar válogatott. A mienk november 12-én Oslóban, három nappal később pedig Budapesten küzdenek meg az északiakkal az Eb-részvételért. A Telkiben készülők közül Bódi Ádám számolt be a Hajdú-bihari Naplónak az előző napok eseményeiről.

„Jó néhány edzésen és egy fizikai teszten vagyunk túl eddig – mondta Bódi Ádám. – A tréningek nagyon izgalmasak, a válogatott edzői stábja sok újszerű labdás gyakorlatot végeztet velünk. Intenzívek a foglalkozások, az egész csapat koncentráltan végzi a munkát, hiszen mindenki szeretne a hétvégi keretszűkítés után is itt maradni. Kedden egy elég kemény felmérő tesztnek vetett alá bennünket Bernd Storck szövetségi kapitány, aki ez alapján igyekszik átfogóbb képet kapni a kerettagok állóképességéről.”Bódi Ádám. – A tréningek nagyon izgalmasak, a válogatott edzői stábja sok újszerű labdás gyakorlatot végeztet velünk. Intenzívek a foglalkozások, az egész csapat koncentráltan végzi a munkát, hiszen mindenki szeretne a hétvégi keretszűkítés után is itt maradni. Kedden egy elég kemény felmérő tesztnek vetett alá bennünket Bernd Storck szövetségi kapitány, aki ez alapján igyekszik átfogóbb képet kapni a kerettagok állóképességéről.”

Bódi elmondta, nagy megtiszteltetés egy akkora világsztárral együtt dolgozni, mint a kapitány segítője, Andreas Möller, aki világ- és Európa-bajnokságot is nyert futballistaként. A magyar válogatott tagjai már elkezdték az ismerkedést a norvég futballistákkal, Telkiben erre is nagy hangsúlyt fektetnek.

„Bár a külföldön szereplők csak a hétvégén csatlakoznak a többiekhez, de már több videót is megnéztünk az ellenfélről és beszéltünk a játékukról. Emellett mindenki kapott egy harmincoldalas anyagot róluk, amelyből készülünk, szó van benne taktikáról, statisztikákról és a norvég labdarúgók jellemzőiről.”

„Véleményem szerint masszív rivális vár ránk és mi, debreceniek a Rosenborgból személyesen is ismerjük például Söderlundot, aki roppant erős támadó. Szoros két meccsre számítok, s már csak azért is jó lenne őket megfricskázni és továbbjutni, mert előzetesen eléggé lekezelnek minket.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik