Válogatott: Most nem érdemeltük meg a kijutást – Csank

Vágólapra másolva!
2015.10.15. 15:37
Csank János, a magyar labdarúgó-válogatott volt szövetségi kapitánya szerint a magyar válogatott nem érdemelte volna meg, hogy csoportharmadikként kijusson az Európa-bajnokságra.

Csank a SportKlub 3 menet Havas Henrikkel című műsorában beszélt az Eb-selejtezőkön elért magyar eredményekről. A műsorvezető felvetette, hogy most nagyon nekünk állt a zászló a selejtezőkön, hiszen az összes riválisunk gyenge formában volt, vagy nehézségekkel nézett szembe.

„Nem sikerült egyenesben a harmadik hely. Én szurkoltam nyilván, mert szeretném, ha ott lennénk az Eb-n, bár azt is tudom, hogy ha ott nem úgy sülnek el a dolgok, akkor is megváltozik majd a közhangulat. Most nem érdemeltük volna meg, úgy érzem. Pedig adva volt a lehetőség, bár ezt előre nem tudtuk, ez egy vékony csoport volt” – mondta a kétszeres magyar bajnok edző.

Csank azt szeretné, ha a pótselejtezőn a dánokat kapnánk ellenfélnek. A norvégok és az írek is megfelelnének, bár utóbbiak durván fociznak.

„Nem azt mondom, hogy felkötnének melltartónak, de ott kemény összecsapások lennének” – mondta az írekről a szövetségi kapitány.

A Csank Jánossal készült műsort ma 19:30-kor láthatja a SportKlubon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik