U19-es válogatott: három nap alatt két meccs a csehek ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.11. 09:46
Az U19-es magyar labdarúgó-válogatott kedden és csütörtökön felkészülési mérkőzést játszik Csehország korosztályos csapatával.

A páros mérkőzés mindkét csapat számára az utolsó lehetőségek egyike lesz a közös gyakorlásra a szeptemberi Eb-selejtezők előtt. A mieink a horvátországi minitornán a házigazdák mellett a montenegróiakkal és a kazahokkal találkoznak.

„Van néhány hiányzónk, a hétközi kupamérkőzések miatt alkalmazkodnunk kell a klubcsapatokhoz, több játékost csak a keddi első mérkőzésre engedtek el a válogatotthoz. Ez azonban nem jelent problémát, mert így legalább kipróbálhatunk olyan játékosokat is, akik eddig kevesebb szerepet kaptak a válogatottban, és a szeptemberi Eb-selejtezők előtt hasznos információkat szerezhetünk róluk. A cseh válogatott erős ellenfél, ezért nehéz meccsekre van kilátás, de ez számunkra kedvező körülmény, hiszen szeptemberben, a horvátországi Eb-selejtezőkön is kemény mérkőzések várnak majd ránk” – mondta Sören Osterland, az U19-es válogatott szövetségi edzője.

A csehek elleni keddi meccset 16 órától rendezik Diósdon, míg a csütörtöki találkozó 11 órakor kezdődik Telkiben.

AZ U19-ES MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok:
Demjén Patrik (MTK), Rátkai Zsolt (Rapid Wien – Ausztria), Major Barnabás (Vasas)
Védők: Szivacski Donát (Siófok), Hursán György (1860 München – Németország), Bartucz Martin (KTE), Csonka Bonifác (Puskás Akadémia), Kertai Dániel (Puskás Akadémia), Fehér Imre (Budapest Honvéd), Beke Zsolt (Ferencváros), László Noel (Puskás Akadémia)
Középpályások: Pávkovics Bence (Újpest), Haris Attila (Ferencváros), Kitl Miklós (DVTK), Vogyicska Bálint (MTK), Petró Balázs (Illés Akadémia), Szabó Bence (Puskás Akadémia)
Támadók: Korozmán Kevin (Soroksár), Szatmári István (MTK), Murka Benedek (Vasas), Popov Patrik (Ferencváros), Boros Gábor (DVTK)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik