Válogatott: Van, aki pörög, van, aki kevésbé – Tőzsér

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.02. 11:56
Tőzsér Dániel, a magyar válogatott labdarúgója már egy hete a DVSC-vel edz a Litvánia és a Finnország elleni mérkőzésekre, a 2014–2015-ös szezont a Watfordnál kölcsönben töltő középpályás szerint a játékosok közötti edzettségbeli különbségek könnyedén ledolgozhatóak a június 13-i Eb-selejtezőre.

„A finnek elleni meccs fontosabb, sorsdöntő találkozó. Bő egy héttel ezelőtt elkezdtem edzeni, ezúton is szeretném megköszönni a DVSC-nek, hogy velük edzhettem – mondta Tőzsér. – Nem kellett várost váltanom, otthon tudtam lenni. Az időjárás nem a legkellemesebb az edzésre, a fülledt idő megnehezíti a dolgunkat.”

„A Finnország elleni selejtezőig minden be van osztva, Dárdai Pál szövetség kapitány mondta, hogy a litvánok ellen valószínűleg nem leszünk frissek. Pali tudja, mit akar, tegnap nekünk is felvázolta a terveit, ennek jegyében készülünk. A játékosok közötti edzettségbeli különbség két hét alatt maximálisan ledolgozható. Válogatott szinten mindenki tudja, hogy mire van szüksége. Mindenki egyénileg készül, valakinek jobban kell pörögnie edzéseken, valakinek kevésbé. Van akinek a technikai oldalra, van akinek a fizikumra kell jobban odafigyelnie. Ezt így csináljuk profi szinten.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik