U20-as vb: Kalmár a brazilok elleni esélyekről beszélt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.03. 12:22
A gyakori hatalmas széllökések és a folyamatos esőzés ellenére jó hangulatú, pörgős, egyórás átmozgatást vezényelt új-zélandi idő szerint szerda délután az U20-as magyar labdarágó-válogatottnak Bernd Storck sportigazgató – írja az U20-as világbajnokságról szóló szerdai tudósításában az mlsz.hu.

„Csak igazi csapatként lehet esélyünk ellenük, viszont ha szervezetten, határozottan és nagy odafigyeléssel játszunk, akkor bármi lehetséges” – latolgatta a Brazília elleni esélyeket a középpályás Kalmár Zsolt, hozzátéve, a csapatnak nagy lelkierőt és önbizalmat adott az Észak-Korea elleni 5–1-es siker a nyitányon. Kalmár Zsolt, hozzátéve, a csapatnak nagy lelkierőt és önbizalmat adott az Észak-Korea elleni 5–1-es siker a nyitányon.

A magyar válogatott itthoni idő szerint csütörtök reggel játssza a következő mérkőzését, a brazilok elleni találkozó játékvezetője a szaúd-arábiai Fahad al-Mirdasi lesz.

A szerda délutáni edzés előtt a kerettagok egy része sétát tett New Plymouth belvárosában, és megtekintette a Taranaki környékének kultúráját, állatvilágát bemutató múzeumot, míg a többiek a közeli edzőteremben végeztek gyakorlatokat.

U20-AS VB, ÚJ-ZÉLAND
CSOPORTKÖR, 2. FORDULÓ
E-CSOPORT, A CSÜTÖRTÖKI PROGRAM

6.00: Nigéria–Észak-Korea
9.00: Magyarország–Brazília (Tv: Duna, Eurosport2)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik