Válogatott: Guzmics bizakodó, legyőzné a „démonokat”

Vágólapra másolva!
2015.04.02. 18:11
Guzmics Richárd, a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Wisla Kraków magyar védője örült, hogy a Görögország elleni Eb-selejtezőre újra meghívót kapott, és reméli, megszilárdíthatja helyét a válogatottnál.

A Wisla magyar légiósa legutóbb 2013. október 11-én játszott a válogatott mezében, amikor Hollandiában kiütéses vereséget (8–1) szenvedtünk. Guzmics – aki nem lépett pályára a görögök ellen – másfél év után kapott újra meghívót.Guzmics – aki nem lépett pályára a görögök ellen – másfél év után kapott újra meghívót.

„Boldog vagyok, remélem, ez nem csak egy egyszeri alkalom volt, alapember akarok lenni Dárdai Pál együttesében! Úgy gondolom, jók az esélyeim, hiszen Magyarországon nincs túl nagy választék belső védőkből” – mondta a Wisla játékosa a fakt.pl-nek, amely a „Guzmicsot a múlt démonjai üldözik” címet adta anyagának, utalva a légiós hibájára a Románia elleni vb-selejtezőn.

„Talán a mi feladatunk a legnehezebb, hiszen ha egy védő hibázik, annak azonnal látható eredménye van. Örülök, hogy Kádár Tamás jól teljesített Görögország ellen. Ki tudja, lehet, hogy egy nap együtt állítjuk majd meg a csatárokat a válogatottban, és nem csak a lengyel bajnokságban találkozunk” – tette hozzá Guzmics.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik