Válogatott: még vannak jegyek, de telt ház lehet pénteken

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.13. 07:24
Telt ház lehet a pénteki Magyarország–Finnország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőn az új Üllői úti stadionban.

„A jegyek jó ütemben fogynak, szerda délutánig tizenötezer talált gazdára” – tájékoztatta lapunkat Sipos Jenő, az MLSZ sajtófőnöke, aki nem felejtette el hangsúlyozni, a magyar–finn Eb-selejtezőre is csak azok a drukkerek válthatnak belépőt, akiknek van szurkolói kártyájuk. Akiknek nincs, azoknak jó hír lehet: a kártya november 15-ig ingyen kiváltható. Sipos Jenő, az MLSZ sajtófőnöke, aki nem felejtette el hangsúlyozni, a magyar–finn Eb-selejtezőre is csak azok a drukkerek válthatnak belépőt, akiknek van szurkolói kártyájuk. Akiknek nincs, azoknak jó hír lehet: a kártya november 15-ig ingyen kiváltható.

Nem árt tudni, az Üllői úton egy szektort az UEFA döntése értelmében be kell zárni, a szövetség a büntetést a magyar szurkolók rasszista bukaresti rigmusai, valamint lelátói rendbontása miatt kapta, így 2500 drukkerrel kevesebben nyerhetnek bebocsátást a Ferencváros stadionjába. Jegyek még kaphatók, de feltehetően a tévék előtt is sokan lesznek kíváncsiak a Dárdai-csapatra.

A szerda amúgy a hivatalos aktusokkal telt, az UEFA pályabejárást tartott, egyebek mellett a tévéközvetítés részleteit pontosította, az arénával kapcsolatban pedig mindent rendben talált.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik