Női futsal: harmadik moszkvai meccsén is kikapott a válogatott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.09. 22:33
A moszkvai Győzelem Napja torna utolsó játéknapján női futsalválogatottunk Iránnal találkozott, s 4–0-s vereséget szenvedett – adta hírül az mlsz.hu.

A válogatott hétfőn kezdte meg a moszkvai Győzelem Napja elnevezésű tornát. Az első játéknapon Oroszország ellen játszott a csapat, akkor egy szoros mérkőzésen, becsülettel küzdöttek játékosaink, majd a 2–1-es félidőt követően, 3–1-es vereséggel zárták a találkozót. A szerdai, második játéknapon a világbajnoki ezüstérmes Spanyolország ellen jól indult a mérkőzés a mieink számára, hiszen csapatunk az első félidő után gól nélküli döntetlennel ment az öltözőbe, de a második félidőre elfáradt és öt gólt kapott (5–0).

A bronzmeccsen, Irán ellen gyengén kezdtünk, és a pontosabban játszó ázsiaiak a szünetre kétgólos előnyt szereztek. Bár a fordulás után átvettük az irányítást, a helyzeteink nem eredményeztek gólt, míg az ellenfél a hajrában két gólt is szerzett, és 40-ra megnyerte a találkozót.

NŐI FUTSAL, NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI TORNA (MOSZKVA)
A 3. HELYÉRT
Irán–Magyarország 4–0 (2–0)

Magyarország: Vincze Anikó – Ganczer Hajnalka, Megyes Ágnes, Radics Ágnes, Szekér Anita. Cserék: Bocsárdi Eszter, Csepregi Gabriella, Kovács Aliz, Újvári Krisztina, Varga Adél, Ganczer Hajnalka, Nagy Ágnes, Bernhardt Barbara

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik