Futsal: a női válogatott ma is legyőzte Oroszországot

Vágólapra másolva!
2014.02.22. 20:50
null
Jól sikerült az oroszok elleni dupla felkészülési mérkőzés (Fotó: <a href="http://www.mlsz.hu/blog/2014/02/22/masodszor-is-legyozte-az-oroszokat-a-noi-futsalvalogatott/">mlsz.hu</a>)
A magyar női futsalválogatott a pénteki tolnai 4–3-as siker után szombaton 5–1-re győzte le Oroszországot Dunaújvárosban – írta az MLSZ honlapja.

A játékosok fegyelmezetten betartották Sito Rivera szövetségi edző utasításait, a letámadásokra épülő taktikának az oroszok nem találták meg az ellenszerét. Az első mérkőzésen is remekelő Sipos Lilla újból rendkívül hasznosan játszott, két gólt szerzett.

Pénteken a 4–1-es első félidő után a másodikban két orosz gól született, ezúttal a 3–1 után a második játékrészben a magyarok találtak be kétszer.

„Nagyon jól védekeztünk, és nagy akaraterővel javítottuk ki az elkövetett hibáinkat. Ezúttal az ellenfelünk is fáradtabb volt, ez is kellett ahhoz, hogy maradjon erőnk a találkozó végéig. Úgy gondolom, támadásban sokat kell még fejlődnünk, de annak örülök, hogy a játék több elemében is biztató teljesítményt nyújtottunk” – mondta a lefújás után az mlsz.hu-nak Sito Rivera.

Magyarország–Oroszország 5–1 (3–1)
Magyarország:
Vincze Anikó – Radics Ágnes, Szabó Boglárka, Megyes Ágnes, Szekér Anita. Cs: Sipos Lilla, Szórádi Nikolett, Üveges Katalin, Vágó Fanni, Jakab Kata, Nagy Ágnes, Csepregi Gabriella, Ganczer Hajnalka. Szövetségi kapitány: Sito Rivera
A magyar gólszerzők: Sipos (2), Szabó B., Szekér, Ganczer

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik