Válogatott: „Pintér és Doll hasonló szemléletű”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.21. 15:53
A magyar labdarúgó-válogatott Pintér Attila szövetségi kapitány harmadik keretedzésének második napján Telkiben tartott sajtófélórát. A második körben Lázár Pál, Holman Dávid és Orosz Márk nyilatkozott.

„Az elmúlt két évben sok minden történt velem, elég mélyre kerültem, de örülök, hogy újra itt lehetek és haladhatok a céljaim felé” – nyilatkozta a debreceni Lázár Pál, aki hosszú idő után került vissza a válogatott keretébe Pintér Attilánál.Lázár Pál, aki hosszú idő után került vissza a válogatott keretébe Pintér Attilánál.

„Két új periódus kezdődött az életemben, bekerültem a válogatottba és új edzőm van a Ferencvárosnál. Mindkét szakember hasonló szemléletű, mert mindkettejüknél kiemelten fontos szerepet kap a taktika” – hasonlította össze Thomas Dollt és Pintér Attilát Holman Dávid.

A pápai Orosz Márk arról beszélt, örül, hogy megkapta az esélyt a bizonyításra Pintér Attilától, és az NSO kérdésére azt is elmondta, az a célja, hogy jó teljesítményével visszakerülhessen a Ferencvároshoz, hiszen Pápán kölcsönben szerepel. Ugyanakkor a Lombardtól is függ a jövője, hiszen a pápaiaknak opciós joguk van a játékjogára, miután a Fradinál egyszer már lemondtak róla azzal, hogy kölcsönadták.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik