Válogatott: Artner szerint jó irányba indultak el a dolgok

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.03. 22:43
Artner Tamás, a Szombathelyi Haladás vezetőedzője is részt vett az NB I-es trénerek és Pintér Attila szövetségi kapitány egyeztetésén. Artner szerint jó irányba indultak el a dolgok a válogatottnál. Kiderült, hogy Pintér Rózsa Dánielre is számított volna, de a kapus sérülés miatt nem vehet részt az összetartáson.

„Jó hangulatú, építő jellegű megbeszélésen vehettem részt – számolt be az edzői találkozóról a Haladás honlapjának Artner Tamás vezetőedző. – Az nagyon látszik, hogy az MLSZ, és a válogatott új szakmai stábja mindent elkövet a siker érdekében. Pintér Attila jó ötletekkel rukkolt elő, az elképzeléseit pedig az NB I-es klubok jelen lévő edzői egyöntetűen támogatták. A legfontosabb az, hogy a válogatott sikerrel vívja meg az Európa-bajnoki selejtezőket, és ott legyen a franciaországi Eb-n 2016-ban. Ezt minden klubvezető, minden tréner szem előtt tartja. Ennek megfelelően természetesen igyekszünk minden segítséget megadni Pintér Attilának, az MLSZ-nek. Meggyőződésem, hogy jó irányba indultak el a dolgok.”

A Haladás honlapjának beszámolója szerint Pintér jelezte, Rózsa Dánielre is számított volna, ám a kapus sérült. Mint korábban beszámoltunk róla, hétfőn három szombathelyi játékos, Guzmics Richárd, Radó András és Bosnjak Predrag lesz ott a keretben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik