MLSZ: Nem örülök, de az élet már csak ilyen - Nyilasi

Vágólapra másolva!
2014.01.21. 16:27
Nyilasi Tibor az MLSZ honlapjának adott nyilatkozatban reagált arra, hogy a szövetség kedden megköszönte a munkáját sportigazgatóként. A továbbiakban is a szövetség alkalmazásában, immár a labdarúgás népszerűsítéséért dolgozó Nyilasi sok sikert kívánt azoknak, akik a jövőben irányítják az utánpótlást.

„Természetesen nem örülök a változásnak, de az élet már csak ilyen. Mivel az utánpótláscsapatainknál átgondolt szerkezeti és szervezeti átalakítás lesz, ezért megértem és tudomásul veszem, hogy ez a feladat már egy új csapatra hárul – idézte Nyilasi Tibort az mlsz.hu. – Azért annak nagyon örülök, hogy a kollégák közül Mészöly Géza, valamint Pisont István marad az MLSZ kötelékében, és továbbra is ők készítik fel az U19-es csapatunkat a nyári, hazai rendezésű Eb-re. Őszintén hálás vagyok a sorsnak, hogy három évet együtt dolgozhattam a képzési és szakmai igazgatóval, Both Józseffel, aki hihetetlenül komoly szakmai tudással rendelkezik, rengeteget dolgozott, és olyan munkatempót diktált a kollégáknak, ami felért egy önálló edzői kurzussal.”mlsz.hu. – Azért annak nagyon örülök, hogy a kollégák közül Mészöly Géza, valamint Pisont István marad az MLSZ kötelékében, és továbbra is ők készítik fel az U19-es csapatunkat a nyári, hazai rendezésű Eb-re. Őszintén hálás vagyok a sorsnak, hogy három évet együtt dolgozhattam a képzési és szakmai igazgatóval, Both Józseffel, aki hihetetlenül komoly szakmai tudással rendelkezik, rengeteget dolgozott, és olyan munkatempót diktált a kollégáknak, ami felért egy önálló edzői kurzussal.”

„Az utánpótlás-válogatottjaink körül olyan kollektíva alakult ki az elmúlt három esztendőben, amelyben öröm volt dolgozni. Ami a személyemet illeti, Vági Márton főtitkár úr jelezte, hogy az eddigi szerteágazó feladataimból több is megmarad, így az OTP Bank Bozsik-programban, a Grassroots területén, az UEFA Futball Bizottságában és a Magyar Labdarúgás Fejlesztésért Alapítványban végzendő tevékenységem is, ez utóbbi főként az infrastruktúra-fejlesztésekkel összefüggő feladat, úgyhogy unatkozni a jövőben sem fogok. Egyúttal bízom benne és azt kívánom, hogy az utánpótláscsapatainkat érintő változások nyomán a korábbinál sikeresebb és eredményesebb legyen a magyar futball utánpótlása, hiszen mindannyian ezért dolgozunk!” – mondta Nyilasi.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik