U20: a Heerenveen légiósát is behívta Róth Antal a horvátok ellen

Vágólapra másolva!
2012.05.14. 10:37
A Róth Antal vezette U20-as labdarúgó-válogatott kedden, 17 órától Kaposváron fogadja Horvátországot a regionális bajnokság utolsó fordulójában. A mieink eddigi öt meccsükön öt pontot szereztek, és ha győzni tudnak a jelenlegi éllovas horvátok ellen, akár a második helyet is megszerezhetik a csoportban. A két csapat horvátországi meccsét tavaly ősszel a hazaiak nyerték meg 1–0-ra.



Róth Antal keretében ezúttal egy légiós is helyet kapott, Otigba Kenneth a holland Heerenveentől érkezett haza a meccsre, rajta kívül az újpesti Nagy János és az U19-es válogatott kapusa, Abu Attila számít újoncnak az U20-as csapatnál.

Róth Antal keretében ezúttal egy légiós is helyet kapott, Otigba Kenneth a holland Heerenveentől érkezett haza a meccsre, rajta kívül az újpesti Nagy János és az U19-es válogatott kapusa, Abu Attila számít újoncnak az U20-as csapatnál.

A keret vasárnap délután találkozott Telkiben, a mai programban két edzés szerepel, majd a csapat kedden, a mérkőzés előtt utazik el Kaposvárra, a Horvátország elleni találkozó helyszínére.

„A tavasz során nagyon kevés volt a nemzetközi játéknap, ezért Otigba Kennethet, a csapat egyetlen külföldön futballozó játékosát nem tudtuk megnézni, az utolsó fellépésre azonban sikerült megegyezni a klubjával – mondta az mlsz.hu-nak Róth Antal szövetségi edző. – Kíváncsian várom, hogy milyen teljesítményt nyújt, mert régen láttam legutóbb a korosztályos csapatban. Az eredmények pozitív alakulása esetén a második helyen is zárhatjuk a tornát, de ettől függetlenül is fontos a találkozó, mert az ilyen mérkőzésekből mérhető le igazán, hogy hol jár jelenleg a csapat, és miben kell még fejlődnünk ahhoz, hogy nemzetközi szinten minél jobban megálljuk a helyünket."

AZ U20-AS VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok
Jova Levente (Ferencvárosi TC)
Abu Attila (Dunaújváros PASE)
Védők
Baráth Botond (Budapest Honvéd)
Izing Martin (DUNA FC Tatabánya)
Kelemen Dávid (MTK Budapest)
Otigba Kenneth (Heerenveen)
Farkas Norbert (Videoton FC-Puskás Akadémia)
Nagy János (Újpest FC)
Középpályások
Szakály Attila (Haladás)
Windecker József (Győri ETO)
Tölgyesi Viktor (Kecskeméti TE)
Skriba Máté (Haladás)
Vernes Richárd (Budapest Honvéd)
Gyurján Bence (Haladás)
Batizi-Pócsi Balázs (Nyíregyháza Spartacus)
Támadók
Zamostny Balázs (Újpest FC)
Ugrai Roland (Haladás)
Bacsa Patrik (Diósgyőri VTK)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik