Válogatott: Torghelle ugyanúgy készül az oroszok, mint Málta ellen

Vágólapra másolva!
2010.03.01. 16:30
A szerdai Magyarország–Oroszország válogatott labdarúgó-mérkőzés előtt ma délután a Telkiben edzőtáborozó magyar csapat tagjai találkoztak a sajtó képviselőivel. Torghelle Sándor a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, az oroszok a világ élvonalába tartoznak, ennek ellenére úgy készül, mintha Málta lenne az ellenfél.

Torghelle Sándor pályafutása során a válogatottban több klassziscsapat ellen betalált már, erre készül az oroszok ellen is.

„Való igaz, hogy több gólt lőttem már úgynevezett nagycsapatnak, így például Németországnak vagy Brazíliának. Az orosz válogatott hozzájuk hasonlóan a világelitbe tartozik, de számomra mindegy, ki az ellenfél, Málta ellen ugyanazzal a céllal lépek pályára, mint Oroszország ellen – gólt akarok szerezni" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak az Augsburg csatára.

Torghelle az Eb-selejtezőkkel kapcsolatban hozzátette, a hollandok kiemelkednek a csoportból, a továbbjutás szempontjából a svédek elleni meccsek lesznek meghatározóak. Mint ismeretes, Magyarország Hollandiával, Svédországgal, Finnországgal, Moldovával és San Marinóval együtt az E-csoportba került.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik