U21-es válogatott: Rómában kiegészült az olaszok ellen készülő csapat

www.mlsz.hu www.mlsz.huwww.mlsz.hu www.mlsz.hu
Vágólapra másolva!
2010.03.02. 11:38
Címkék
A szerdai, Olaszország elleni U21-es Európa-bajnoki selejtezőre (Rieti, 18 óra) készülő olimpiai válogatottunk tagjai hétfő este érkeztek meg Rómába. Az olasz fővárosban Koman Vladimir, Gosztonyi András és Simon András is csatlakozott Egervári Sándor együtteséhez, azaz már teljes a keret, amelynek minden tagja egészséges.

Az utazás előtt egy ünnepélyes eseményre is sor került. Az U20-as válogatott tavalyi remekléséért, az egyiptomi világbajnokságon elért harmadik helyért a gárda és a szakmai stáb tagjai kormánykitüntetésben részesültek, ám a decemberi éremátadáson nem tudott mindenki jelen lenni. Azok, akik akkor nem vették át a Magyar Sportért Emlékérmet, most az MLSZ telki edzőcentrumában kapták meg az elismerést.

Egervári Sándor kedden a mérkőzés helyszínén és időpontjában tart edzést. Szerda délelőtt laza átmozgatásra, délután taktikai megbeszélésre kerül sor, majd 18 órakor a Rómától kilencven kilométerre fekvő Rietiben megkezdődik a találkozó, amelyen a mieink a mögöttünk két pont hátránnyal a csoport harmadik helyén álló olasz együttessel mérkőznek meg.

A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok: Gulácsi Péter (Liverpool – angol), Megyeri Balázs (Ferencváros)
Védők: Debreceni András (Budapest Honvéd), Korcsmár Zsolt (Újpest), Kádár Tamás (Newcaste United – angol), Lázár Pál (Videoton), Pintér Ádám (MTK Budapest), Szabó János (Paksi FC)
Középpályások: Elek Ákos (Videoton), Kulcsár Dávid (Ferencváros), Gosztonyi András (Bari – olasz), Gyömbér Gábor (Lombard Pápa), Koman Vladimir (Bari – olasz), Varga József (Debreceni VSC-TEVA), Varga Roland (Újpest)
Támadók: Futács Márkó (Werder Bremen – német), Lencse László (Videoton), Simon András (Córdoba – spanyol)
Biztonsági tartalékok: Somodi Bence (Kazincbarcika), Zámbó Bence (Diósgyőri VTK)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik