Olimpiai válogatott: megvan Egervári kerete az olaszok ellen

www.mlsz.hu www.mlsz.huwww.mlsz.hu www.mlsz.hu
Vágólapra másolva!
2010.02.22. 15:25
null
Koman Vladimirék (jobbra) ismét az olaszokkal találkoznak (Fotó: Mirkó István – archív)
Címkék
Egervári Sándor, az olimpiai labdarúgó-válogatott szövetségi edzője kihirdette keretét az olaszok elleni, szerdai U21-es Eb-selejtezőre, amelyben a bokasérülése után még mindig csak tréningező Németh Krisztián is helyet kapott.

Olimpiai válogatottunk a jövő szerdán Olaszország ellen játszik U21-es Eb-selejtezőt. A mieink novemberben Győrben 2–0-ra nyertek mostani vendéglátójuk ellen, és jelenleg a csoport második helyén állnak Wales mögött. Egervári Sándor együttesének tagjai szombaton este találkoznak az MLSZ telki edzőcentrumában, hétfőn repülnek Rómába, a mérkőzésre szerdán 18 órakor kerül sor Rietiben.

Egervári Sándor vasárnap két edzést tart Telkiben, és hétfőn délelőtt is lesz egy foglalkozás. A csapat délután repül Rómába, kedden egy tréning lesz.

Helyet kapott a keretben Németh Krisztián is, aki azonban sérüléssel bajlódik. Dusan Bajevics, az AEK Athén labdarúgócsapatának trénere vasárnapi sajtótájékoztatóján úgy nyilatkozott: fogalma sincs, mikor lesz ismét hadra fogható a magyar csatár.

„Nem tudom, mikor térhet vissza a pályára. Sajnos olyan sérülése volt, hogy nem lehet pontosan megjósolni visszatérésének időpontját. A nehéz talajú thrakomakedoneszi edzőpályánk sem könnyíti meg a helyzetét. Kétszer-háromszor együtt edzett a csapattal, és jól is ment neki, de még nem tudtam bevetni" – mondta a szakember.

AZ OLIMPIAI VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok: Gulácsi Péter (Liverpool FC – angol), Megyeri Balázs (Ferencváros)
Védők: Debreceni András (Budapest Honvéd), Korcsmár Zsolt (Újpest FC), Kádár Tamás (Newcaste United FC – angol), Lázár Pál (Videoton FC), Pintér Ádám (MTK Budapest), Szabó János (Paksi FC)
Középpályások: Elek Ákos (Videoton FC), Kulcsár Dávid (Ferencváros), Gosztonyi András (AS Bari – olasz), Gyömbér Gábor (Lombard Pápa TFC), Koman Vladimir (AS Bari – olasz), Varga József (Debreceni VSC-TEVA)
Támadók: Futács Márkó (Werder Bremen – német), Lencse László (Videoton FC), Németh Krisztián (AEK Athén – görög), Simon András (Córdoba FC – spanyol)
Biztonsági tartalékok: Somodi Bence (Kazincbarcika), Varga Roland (Újpest FC), Zámbó Bence (Diósgyőri VTK)
U21-ES EB-SELEJTEZŐ 
A 3. CSOPORT ÁLLÁSA
1. Wales  6 4 1 1 14–  5    +9 13
2. MAGYARORSZÁG 4 3 1   7–  4    +3 9
3. Olaszország  5 2 1 2   8–  5    +3 7
4. Luxemburg  7 1 1 5   2–15  –13  4
5. Bosznia és Hercegovina  4 1 1 2   3–  5    –2  4
  • Dánia rendezőként biztos résztvevő, míg a fennmaradó hét helyért a tíz csoportgyőztes és a négy legjobb csoportmásodik játszhat.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik