U18: döntetlen Szerbiával az izraeli korosztályos tornán

MLSZ MLSZMLSZ MLSZ
Vágólapra másolva!
2009.12.17. 19:32
Címkék
U18-as válogatottunk csütörtökön játszotta le utolsó mérkőzését Izraelben, a hagyományos téli nemzetközi ifjúsági labdarúgótornán. A mieink a Németország és az Izrael elleni vereség után ezúttal Szerbia korosztályos gárdájával mérkőztek meg Raananában, és 0–1-es félidőt követően 1–1-es döntetlent értek el. Csapatunk gólját Vólent Roland szerezte a 61. percben.

Pisont István szövetségi edző Gábor Péter – Tar Krisztián (Németh László, a szünetben), Szvoboda Szabolcs, Jagodics Márk, Tóbiás Zsolt – Magos Mátyás, Szolnoki Roland, Windecker József, Vernes Richárd (Szakály Attila, 78.) – Vólent Roland, Batizi-Pócsi Balázs (Nagy Gergő, 86.) összeállításban szerepeltette a magyar fiatalokat.

Az első negyvenöt perc kiegyenlített játékot hozott. Mindkét csapat előtt adódtak helyzetek, de a félidő egyetlen gólját a szerbek szerezték a 42. percben. A szünet után a mieink jelentős fölényt harcoltak ki, és a 61. percben Vólent Roland egyenlített.

"Nagyon jó mérkőzést játszottunk, rengeteg lehetőséget alakítottunk ki, komoly esélyünk volt a győzelemre is" – nyilatkozta az MLSZ honlapjának a találkozó után Pisont István. – "Lőttünk kapufát, alaposan megdolgoztattuk az ellenfél kapusát, de be kellett érnünk a döntetlennel. Ennek ellenére elégedett vagyok a játékosokkal. Mindenki megtette, ami erejéből telt."
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik