U16-os válogatott: egygólos vereség Szerbiától Szabadkán

MLSZ MLSZMLSZ MLSZ
Vágólapra másolva!
2009.11.10. 15:40
Címkék
Az U16-os magyar labdarúgó-válogatott kedden Szerbia korosztályos csapatával játszott előkészületi mérkőzést Szabadkán. A meccset 0–0-s félidőt követően a szerbek nyerték meg 2–1-re, együttesünk gólját Sipőcz János szerezte a 65. percben.

Zsivoczky Gyula szövetségi edző a Gelei Vince – Cziránku Patrik, Kiprich Dávid, Kelemen Márk, Sorecz Szabolcs – Halmai Ramón (Kleinheisler László a 62. percben), Paudits Patrik (Korkut Kendál a 76. percben) – Sipőcz János, Zimermann Zoltán (Meizinger Bence a 41. percben), Prosser Dániel (Kocsis Gergő a 13. percben) – Barcsay Márk (Polyák Ádám a 65. percben) összeállításban küldte pályára a csapatot. szövetségi edző a Gelei Vince – Cziránku Patrik, Kiprich Dávid, Kelemen Márk, Sorecz Szabolcs – Halmai Ramón (Kleinheisler László a 62. percben), Paudits Patrik (Korkut Kendál a 76. percben) – Sipőcz János, Zimermann Zoltán (Meizinger Bence a 41. percben), Prosser Dániel (Kocsis Gergő a 13. percben) – Barcsay Márk (Polyák Ádám a 65. percben) összeállításban küldte pályára a csapatot.

A kiegyenlített első félidő után a vendéglátók két hibát kihasználva a 46. és az 50. percben is a mieink kapujába találtak. Együttesünk ezután nagy rohamokba kezdett, és Sipőcz János 65. percben lőtt góljával szépített is, ám egyenlíteni már nem sikerült.

"Fizikailag remekül felkészített csapattal kerültünk szembe, s bár az első félidőben kifejezetten jól játszottunk, a másodikban a szerbek jobb erőnlétüknek köszönhetően fokozatosan fölénk kerekedtek – nyilatkozta a meccs után az mlsz.hu-nak Zsivoczky Gyula. – A mérkőzés finisére tudtunk váltani, nyomást gyakoroltunk ellenfelünkre, egy szép támadásból gólt is szereztünk, de nem tudtuk döntetlenre hozni a meccset. Holnap mindenképpen javítani szeretnénk."

A szerb és a magyar U16-os válogatott szerdán 11 órakor Hajdújáráson (Hajdukovón) találkozik ismét.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik