Bodnár László nem vállalja a játékot

www.mlsz.hu/NSO www.mlsz.hu/NSOwww.mlsz.hu/NSO www.mlsz.hu/NSO
Vágólapra másolva!
2009.08.31. 14:50
Címkék
Az MLSZ hivatalos honlapjának beszámolója szerint Bodnár László nem játszik a magyar válogatott soron következő világbajnoki selejtezőin.
Bodnár (pirosban) nem vállalta a játékot
Bodnár (pirosban) nem vállalta a játékot

Bodnár László, a magyar válogatott és a DVSC-TEVA labdarúgója, aki múlt péntek este halálos közúti baleset részese volt (a rendőrségi és szakértői vizsgálat még tart), úgy döntött: otthon marad Nyíregyházán, nem utazik Telkibe a svédek és portugálok elleni vb-selejtezőre készülő nemzeti együttes hétfőn délután kezdődő edzőtáborába.

„Borzasztóan megviselt, ami történt, nagyon rossz lelkiállapotban vagyok, és semmiképpen sem szeretném, hogy ez hatással legyen a társaimra – mondta a www.mlsz.hu-nak Bodnár László. – Úgy érzem, legjobb, ha most itthonról, a távolból szurkolok tiszta szívemből a csapatnak."

Kisteleki István, az MLSZ elnöke így kommentálta a játékos döntését: „Megértéssel tudomásul vesszük."

Erwin Koemannak így nem lesz könnyű dolga a védelem összeállításánál, mert Bodnár mellett a sérült Vanczák Vilmos sem játszik a vb-selejtezőkön.

 ERWIN KOEMAN KERETE A VB-SELEJTEZŐKRE
Kapusok: Babos Gábor (NEC Nijmegen), Fülöp Márton (Sunderland), Király Gábor (1860 München), Köteles László (Racing Genk)

Védők: Fehér Csaba (NAC Breda), Juhász Roland (Anderlecht), Tímár Krisztián (Plymouth), Gyepes Gábor (Cardiff City), Bodor Boldizsár (Roda JC), Gaál Miklós (Amkar Perm)

Középpályások: Huszti Szabolcs (Zenit), Dzsudzsák Balázs (PSV), Halmosi Péter (Hull City), Gera Zoltán (Fulham), Hajnal Tamás (Borussia Dortmund), Vadócz Krisztián (Osasuna),
Tóth Balázs (Racing Genk), Dárdai Pál (Hertha BSC), Buzsáky Ákos (Queens Park Rangers)

Támadók: Torghelle Sándor (Augsburg), Rudolf Gergely (DVSC-TEVA), Priskin Tamás (Ipswich Town)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik