Nem elég a két csatár: Priskinnek is helye van a válogatottban

Vágólapra másolva!
2008.10.21. 11:54
Mivel Priskin Tamás két gólt lőtt a hét végén az angol másodosztályban, arról kérdeztük Olvasóinkat, hogy helye van-e a fiatal játékosnak Erwin Koeman szövetségi kapitány keretében. Honlapunk látogatói szerint a holland mester postázhatja a meghívót.
Priskin Tamás ismét bizonyítana a válogatott mezében
Fotó: Action Images (archív)
Priskin Tamás ismét bizonyítana a válogatott mezében
Priskin Tamás ismét bizonyítana a válogatott mezében
Fotó: Action Images (archív)
Priskin Tamás ismét bizonyítana a válogatott mezében

Szavazás

Priskin Tamás két gólt lőtt a Watfordban a hétvégén. Ön meghívná a válogatottba?

Szavazatok száma: 2053

Nem, ez még kevés a meghívóhoz
26 % (535)
Igen, és rögtön kezdőként küldeném pályára egyetlen csatárként
7 % (153)
Igen, Torghelle Sándorral hatékony párost alkotnának
39 % (807)
Igen, cserének jó lesz
27 % (558)
Priskin Tamás duplázott a hét végén az angol másodosztályú bajnokságban: a magyar csatár a Southampton ellen volt kétszer eredményes a Watford színeiben.

A támadó produkcióját dicsérte a csapat menedzsere, Aidy Boothroyd is, és a szakember úgy fogalmazott, nem érti, játékosát miért nem veszik számításba a magyar válogatottnál.

Tény, hogy a világbajnoki selejtezőkön a magyar válogatott keretében mindössze két csatár, Torghelle Sándor (Augsburg) és Rudolf Gergely (Debrecen) kapott helyet, és a krónikus támadóhiányt a drukkerek is fanyalogva fogadták.

Priskin duplája kapcsán arról kérdeztük Olvasóinkat, vajon időszerű lenne-e a korábbi győri játékosnak ismét meghívót postázni?

A szavazók háromnegyede úgy gondolja, hogy Priskinnek igenis helye van a magyar nemzeti tizenegyben, bár arról már megoszlanak a vélemények, hogy kezdőként vagy cserejátékosként lehetne-e hasznára az Erwin Koeman vezette csapatnak.

Olvasóink 7%-a gondolja úgy, hogy Priskin lenne az ideális megoldás az egyetlen csatár posztjára, míg 39% amellett tette le a voksát, hogy Priskin Torghellével együtt megfelelő csatárduót alkotna.

További 27% szerint pedig ha máshol nem is, de a cserepadon mindenképpen helyet kellene szorítani a Watford támadójának.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik