Koman Vladimir: képesek vagyunk a győzelemre a spanyolok ellen!

juniorsport.hu juniorsport.hujuniorsport.hu juniorsport.hu
Vágólapra másolva!
2008.07.17. 17:19
Koman Vladimir remekül játszott a bolgárok ellen az U19-es Európa-bajnokság első csoportmeccsén. A Sampdoria idegenlégiósa nagyon jó labdákkal látta el Németh Krisztiánt, az ő passzából született a mindent eldöntő, győztes magyar gól. A középpályán a találkozón rúgást kapott, de tudja vállalni a spanyol elleni, csütörtök esti mérkőzést.
Koman Vladimir
Koman Vladimir
Fotó: Mirkó István
Koman Vladimir
Koman Vladimir
Koman Vladimir
Fotó: Mirkó István
Koman Vladimir
– Hogy van a lába? – kérdeztük Koman Vladimirt.
– Köszönöm jól, mindenképpen tudok játszani a spanyolok ellen.

– A bolgárok elleni találkozón főként Németh Krisztiánnal játszott össze, már-már zavaró volt, hogy másnak nem is igen passzoltak. Megérti magát mással is a csapatban?
– Persze, ez egy nagyon jó társaság, mindenki mindenkivel jóban van.

– Úgy értettem, hogy a pályán együtt tud-e működni a többiekkel?
– Természetesen ott is működik az összhang, nem szándékos, hogy mi Krisztiánnal játszunk össze, ez csak így alakul, egymást találjuk meg a labdákkal. Persze az a cél, hogy az összjáték minél szerteágazóbb legyen.

– Mennyire ismerik a spanyol csapatot?
– Eléggé jól, hiszen a két évvel ezelőtti U17-es Európa-bajnokságon már találkoztunk velük, és abból a válogatottból többen most is itt vannak. Jó csapat, ez nem is kétséges.

– Mit vár a mérkőzéstől?
– Szerintem jól fogunk játszani, mert egy spanyol csapat ellen könnyebb jól játszani, mint mondjuk a bolgár ellen. Nagyon nagy bennünk az elszántság, képesnek tartom a csapatunkat arra, hogy nyerjen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik