Öcsi bácsinak 22.5 millió jut

S. G.S. G.
Vágólapra másolva!
2005.08.18. 23:12
Címkék
Írhatnánk azt is, hogy véget ért a sztárparádé, csakhogy szerencsére ez nem igaz, hiszen szerdán jön a Manchester United, aztán pillanatok alatt a németországi világbajnokság felé vezető útra kanyarodik a magyar válogatott, fogadva Máltát, Svéd- országot, majd Horvátországot. A java tehát még csak most jön, ám aligha lehet feledni az elmúlt napok történéseit, a Real Madrid, valamint az argentin válogatott budapesti vendégszereplését. A szurkolói örömön túl azonban többről van szó, mégpedig üzletről, nem mellékesen pedig a legendás Puskás Ferenc gyógykezeléséről.

Ez a téma az egész országot foglalkoztatja, hiszen a Real Madrid is a betegeskedő Öcsi bácsi miatt jött Magyarországra, miután Demján Sándor cége, a TriGránit Rt. elküldte a meghívót Spanyolországba. De… Nem is Magyarországon élnénk, ha a királyi gárda érkezése, a mérkőzés lebonyolítása, és a pénzmozgás miatt ne robbant volna ki vita, hogy ugyan mennyi pénzt is kaphat Puskás Ferenc.

A liga elnöke, Kisteleki István úgy vélte 70 millió forint lenne méltányos - emlékezhetünk, ő nehezményezte azt, hogy egy labda licitálásából befolyó összeg juthat Öcsi bácsinak -, később híre ment, hogy 40 millió jut a legendás, ma már betegeskedő játékosnak, míg tegnap Erdős László, a Puskás Ferenc-válogatott-Real Madrid mérkőzés főszervezője azt nem mondta: immár nem kell találgatni.

Ma sajtótájékoztatót tart Demján Sándor, a TriGránit Rt. elnöke; a szervezők kiterítik a kártyákat, hogy mindenki pontos adatokat kapjon. Nincs titok, nincs asztal alatt dugdosott pénz, információink szerint a várt bevétel elmaradt, ám Demján Sándor betartotta azt, amit ígért, Puskás Ferenc gyógykezelésére és a család megsegítésére húszmillió forintot utal át. Úgy tudjuk, az árverésre bocsátott, egyéni készítésű labda két és fél millió forintért kelt el, így a teljes összeg 22.5 millió forintot tesz ki, amelyet a Puskás család kap meg.

Szavazás

Kijutunk Matthäusszal a vb-re?

Írja be az itt látható számot!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik