Newcastle: Bizonyítani akarok a menedzsernek és mindenkinek - Kádár

Vágólapra másolva!
2011.07.17. 15:44
Kádár Tamás, a Newcastle magyar válogatott védője klubja hivatalos honlapjának elmondta, örül, hogy végre teljesen egészséges, és szeretne több játéklehetőséghez jutni a Premier League-ben szereplő együttesben.

„Három meccset is játszottam a magyar válogatottal a touloni utánpótlástornán, és úgy érzem, jól sikerült számunkra a viadal, annak ellenére, hogy nem jutottunk tovább a csoportból. Az első meccset megnyertük Kína ellen, aztán kikaptunk Mexikótól és ikszeltünk Franciaország ellen" – mondta Kádár a Newcastle hivatalos honlapjának.

„Magas színvonalú torna volt jó játékosokkal, és úgy gondolom, hogy jó keretünk volt. Remélhetőleg számos futballista tagja lesz az Európa-bajnoki selejtezőre készülő nemzeti együttesnek, úgyhogy hasznos volt a szereplés" – tette hozzá a védő, aki felépülése után a pályán akar bizonyítani.

„Jó volt, hogy újra meccseket játszhattam a sérülésem után, és teljesen felépültem. Jó felkészülést akarok végigcsinálni, és szeretnék játszani. Nem akarok még egyszer megsérülni. Volt egy szörnyű szalagsérülésem, de január óta először most teljesen egészséges vagyok. Most csak a jövőre gondolok, a célom, hogy meccseket játszhassak, és hogy bizonyíthassak a menedzsernek és mindenkinek itt. Remélhetőleg áttörés lesz a következő idény, és szerepet kapok az első csapatban" – jelentette ki Kádár Tamás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik