Németh drága a Leccének, a Pana vinné

Vágólapra másolva!
2010.07.28. 10:29
null
Németh Krisztián (Jobbra) egyelőre marad a Liverpool játékosa (Fotó: Action Images, archív)
A La Gazzetta dello Sport olasz sportnapilap arról számol be mai számában, hogy Németh Krisztián nem lesz a Lecce játékosa, mert az olasz élvonal újonca nem tudott megegyezni a csatár szerződtetéséről a Liverpoollal. Eközben görög újságok szerint a Bajnokok Ligája csoportkörében induló Panathinaikosz ajánlatot tett a magyar támadóért.

 

IRÁNY A BAJNOKOK LIGÁJA?

Görög lapértesülések szerint a görög bajnok Panathinaikosz is bejelentkezett Németh Krisztiánért, a Liverpool magyar válogatott támadójáért.

 

A hírek szerint a Bajnokok Ligája csoportkörében induló együttes támadót keres, és Nikosz Niopliasz vezetőedzőnek tetszik a mögöttünk hagyott szezont az AEK-nál töltő Németh játéka.

 

A görög újságok úgy tudják, a Panathinaikosz vezetői már meg is keresték a Liverpoolt, amely kétmillió eurót kér a csatárért.

Korábban beszámoltunk róla, hogy a Lecce konkrét ajánlatot tett a Liverpoolnak magyar csatáráért, Németh Krisztiánért. A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint megérkezett a „vörösök” válasza Leccébe, az angol klub nem fogadta el az ajánlatot, így az U20-as vb-bronzérmes támadó valószínűleg nem szerződik a Serie A újoncához.

A Gazzetta szerint Némethért akkora összeget kér a Liverpool (egyes hírek szerint megközelítőleg kétmillió eurót), amelyet a Lecce már nem hajlandó kifizetni, így valószínű, hogy a magyar támadó helyett a 25 éves, középpályásként és támadóként is bevethető argentin Ignacio Piatti érkezhet, aki legutóbb hazájában, az Independientében játszott.

A Lecce egyébként jelentős erősítéseket tervez, a brazil védővel, Gustavóval már megegyezett a klub, és hamarosan a Schalke norvég védője, Tore Reginiussen is orvosi vizsgálatra érkezik a csapathoz.

Mint ismeretes, Németh Krisztián az elmúlt szezont kölcsönben az AEK Athénnál töltötte, de az már korábban eldőlt, nem marad a görög fővárosban, mert az athéniak sem tudtak megegyezni a Liverpoollal. A játékos egyik menedzsere, Pataky Tibor korábban elmondta, Németországból (sajtóhírek szerint a Hannover) és Spanyolországból is érdeklődnek a támadó iránt, de az sem zárható ki, hogy marad a Liverpoolnál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik