Légiósok: Szalai a Fenerbahce érdekében szívesen váltana – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2022.06.10. 13:28
null
Ha a Fenerbahce érdeke azt kívánja, Szalai Attila szívesen távozna a nyáron (Fotó: AFP)
Török sajtóértesülések szerint Szalai Attila azt kommunikálta a Fenerbahce felé, hogy ha az isztambuli klub érdeke megkívánja, akkor hajlandó távozni a nyári átigazolási időszakban.

 

A Fanatik azt írja, a Fenerbahce két középhátvédje, Kim Min Dzse és Szalai Attila azok közé tartozik, akik a közeljövőben átigazolási díj fejében elhagyhatják az együttest. Az isztambuli klub egyszerre nem szeretné elveszíteni a két védőt, s mivel a 25 éves dél-koreai futballista már jelezte a vezetőségnek, hogy a katari világbajnokság előtt nem szeretne váltani, a Fener a magyar játékost dobhatja piacra.

Szalai a hírek szerint azt kommunikálta a vezetőség felé, hogy jól érzi magát a klubnál, de ha a Fenerbahce érdeke megkívánja, akkor nyitott a távozásra és szívesen meghallgatja az érte érkező ajánlatokat.

A Fanatik hozzáteszi, a Fener 20 millió euró körüli összeget remél a 25-szörös magyar válogatott labdarúgóért, aki iránt többek között az Atlético Madrid, a Sevilla és az Everton is érdeklődik, de nem lehet kizárni azt sem, hogy a hosszabb távon Kalidou Koulibaly utódját kereső Napoli vezetőinek figyelme is rá irányul majd, amennyiben Kim Min Dzsét ezen a nyáron valóban nem tudják elmozdítani Isztambulból.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik