Légiósok: remek góllal kezdte a szezont honfitársunk – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.28. 21:20
Bese Barnabás szerezte a Le Havre második gólját a francia másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Ligue 2) pénteki nyitányán. A magyar légiós csapata 3–0-ra győzött a Tours vendégeként.

A mérkőzést végigjátszó magyar válogatott játékos a második félidő elején, egy szabadrúgást követően lőtt szép gólt, csapata ezzel vezetett 2–0-ra.

Besének ez a második bajnoki gólja Franciaországban.

ÍME, A GÓL!

LENGYELORSZÁG. Kecskés Ákos végig a pályán volt a Niecieczában, amely az élvonal harmadik fordulójának pénteki játéknapján – egy 93. percbeli gólnak köszönhetően – megszerezte első pontját. Az ellenfél az eddig százszázalékos Zaglebie Lubin volt (1–1).

AUSZTRIA. A fiatal Szoboszlai Dominik is végigjátszotta csapata, a Liefering mérkőzését, amelyet a vendég Wattens nyert meg 1–0-ra a másodosztályú bajnokság pénteken megrendezett 2. fordulójában.

ARAB KLUBOK BAJNOKSÁGA. Utolsó csoportmérkőzését is elveszítette a Dzsudzsák Balázzsal felálló al-Vahda, a pénteki rivális a három fordulót százszázalékosan letudó jordániai együttes, az al-Fajszali volt (1–2). Dzsudzsákék három vereséggel zárták az egyiptomi tornát.

Bese Barnabás (jobbról az első) nagyon jól kezdte az idényt (Fotó: hac-foot.com)
Bese Barnabás (jobbról az első) nagyon jól kezdte az idényt (Fotó: hac-foot.com)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik