Szerződést hosszabbított Fenyővel az Eintracht Frankfurt

VARGA BALÁZSVARGA BALÁZS
Vágólapra másolva!
2024.09.27. 17:10
Fenyő Noah 2029-ig írt alá (Fotó: eintracht.de)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Eintracht Frankfurt szerződést hosszabbított Fenyő Noah-val.

Fenyő Noah három évvel hosszabbította meg a szerződését, amely így 2029 júniusáig szól – közölte az Eintracht Frankfurt hivatalos oldala.

„Noah jó ideje a mi utánpótlásunkban pallérozódik, nagyon tehetséges és minőségi játékos – mondta Timmo Hardung, a klub sportigazgatója. – Velünk tartott az egyesült államokbeli edzőtáborunkba, és pályára lépett az első csapatban felkészülési mérkőzéseken, az idény során pedig az U21-es együttest erősíti, amelynek fontos tagja lesz a következő hetekben, hónapokban. Nagyon jól bánik a labdával, és jól bírja a nyomást is. Mindig igyekszik megoldást találni, amikor nála van a labda, de közben agresszív és jól lefedi a területeket. Segítünk neki megtenni a következő lépéseket – boldogok vagyunk, hogy hosszú távra elkötelezte magát a klub mellett.”

A középső középpályás korábban az Eintracht U17-es és U19-es csapatában összesen 52 alkalommal lépett pályára – ebből négyszer az UEFA Ifjúsági Ligában –, négy gólt és hét asszisztot jegyzett. Az U19-esek között egyébként már 16 évesen bemutatkozott, a profi futballba pedig 2022 őszén, a klub japán túráján kóstolhatott először bele. A 18 esztendős játékos a mostani idényben hat meccset játszott a negyedosztályú tartalékgárdában – amelyben Lisztes Krisztián is szerepel –, s kiosztott egy gólpasszt, de emellett a felnőttkeret tagja is volt, például a csütörtöki Európa-liga-mérkőzésen, amikor a frankfurti együttes 3–3-at játszott a cseh Viktoria Plzennel. 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik