Pontot szerzett a Hertha Hamburgban, Schön Szabolcs bemutatkozott az angol harmadosztályban

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2024.08.10. 22:41
Ransford Königsdörffer (balra) szerzett vezetést a Hamburgnak, de gólja nem volt elég a győzelemhez (Fotó: Getty Images)
A Hertha BSC 1–1-es döntetlent játszott a Hamburg vendégeként a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján, míg Schön Szabolcs (Bolton Wanderers) győzelemmel mutatkozott be az angol harmadosztályban.

NÉMETORSZÁG, 2. Bundesliga: A Kicker beszámolója szerint ifjabb Dárdai Pál izomprobléma miatt nem került be a Hertha keretébe, testvére, Márton kispados volt, a 76. percben lépett pályára, míg a házigazda Hamburg nem nevezte Németh Andrást a szombat esti meccsre. A HSV a berlini nevelésű Ransford Königsdörffer fejesével szerzett vezetést, sokáig úgy tűnt, ez elég lesz a győzelemhez, azonban a Hertha Jonjoe Kenny lövésével egyenlített a 86. percben. A Hamburg először vesztett, a Hertha először szerzett pontot ebben a bajnoki kiírásban.
2. FORDULÓ, szombati mérkőzések
Hamburg–Hertha BSC 1–1
Düsseldorf–Karlsruhe 0–0
Elversberg–1. FC Köln 2–2
Nürnberg–Schalke 3–1

ANGLIA, League One: A közelmúltban szerződtetett Schön Szabolcs egy hete már bemutatkozott új csapatában, szombaton a harmadosztály bajnoki rajtján is a pályán volt, méghozzá végig, és értékes idegenbeli győzelemnek volt részese: a Bolton Wanderers 2–1-re nyert a Leyton Orient vendégeként.

AUSZTRIA
2. Liga, 2. forduló
Bregenz–Voitsberg 2–1
Bregenz: Tiefenbach Dániel a 65. percben állt be csereként.

AZERBAJDZSÁN
Premyer Liqasi, 2. forduló
Sabail–Neftci Baki 1–1
Neftci Baki: Tamás Márk végigjátszotta a meccset.

SKÓCIA
Premiership, 2. forduló
Rangers–Motherwell 2–1
Motherwell: Hegyi Krisztián kispados volt.

SZLOVÉNIA
Prva liga, 4. forduló
Nafta Lendva–Primorje 0–3
Nafta: Dragóner Áron és Szalay Szabolcs végigjátszotta a mérkőzést, Kálnoki-Kis Zsombor és Klausz Milán az 56. percben állt be csereként, Senkó Zsombor kispados volt.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik