Sallói csak kapufáig jutott, ötgólos meccset nyert a Kansas City

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.07.08. 06:53
Sallói Dániel kapufáig jutott, William Agada duplázott a Sporting Kansas Cityben (Fotó: Getty Images)
Leadta kétgólos előnyét, de hazai pályán 3–2-re nyert a Dallas ellen a Sporting Kansas City az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS). Az SKC magyar támadója, a sérüléséből nemrég visszatérő Sallói Dániel egy szép szóló után kapufáig jutott.

Remekül kezdett a házigazda Sporting Kansas City, amelynek kezdőjébe visszatért sérüléséből az előző, Colorado elleni bajnokin csereként beálló Sallói Dániel, aki még június elején szenvedett bokasérülést.

A házigazda jól kezdte a Dallas elleni meccsét, ugyanis William Agada előbb a 11., aztán a 23. percben fejelt egy-egy gólt, nem sokkal később pedig Sallói állt közel az újabb találathoz, de szép szólója – melyben két ellenfelét verte át – végén csak a keresztlécet találta el.

A Dallas a szünet előtt a semmiből egyenlített Tim Melia öngóljával, majd a fordulás után, már Sallai lecserélését követően a horvát Petar Musa egyenlített is, ám a meccsben volt még fordulat, az SKC ugyanis Memo Rodríguez 82. percben szerzett góljával 3–2-re nyerni tudott.

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA (SALLÓI SZÓLÓJA 1:33-TÓL)

A meccs végén kisebb dulakodás alakult ki, miután a ráadás negyedik percében hazai részről Zohran Bassong akadályozta a dallasi Paul Arriolát egy bedobás elvégzésében, aki így Bassong fejére dobta a labdát. A kansasi játékos válaszul fellökte ellenfelét, majd – miután csillapodtak az indulatok – megkapta második sárga lapját.

EGYESÜLT ÁLLAMOK, MLS
Sporting Kansas City–FC Dallas 3–2
Sporting Kansas City: Sallói Dánielt az 58. percben cserélték le

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik