Átigazolás: a magyar válogatott szélső orvosi vizsgálatra érkezett – NS-infó

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2024.01.22. 09:32
Varga Kevin a Sepsi OSK-nál folytathatja pályafutását (Fotó: NS-archív)
A Nemzeti Sport értesülései szerint megérkezett Sepsiszentgyörgyre orvosi vizsgálatra a 13-szoros magyar válogatott szélső, Varga Kevin.

 

Vasárnap már beszámoltunk róla, hogy értesüléseink szerint magyar válogatott játékosokat szerződtetne a téli átigazolási időszakban a román élvonalban 5. helyen álló, a korábbi magyar szövetségi kapitány, Bernd Storck által irányított Sepsi OSK, és az egyik kiszemelt a jelenleg szabadon igazolható szélső, Varga Kevin.

Vargával kapcsolatban a múlt héten megírtuk, hogy szakított ciprusi klubjával, az Apollonnal, így csak vele kell tárgyalnia a kérőknek, és hamarosan alá is írhat új csapatához az ismét országváltás előtt álló játékos (a DVSC-ben nevelkedett Varga Ciprus előtt játszott már Törökországban és Svájcban is). Úgy tudjuk, nagy vonalakban már megszületett az egyezség, a támadó hétfőn orvosi vizsgálatra érkezett a Sepsi OSK-hoz, amely legkésőbb délután be is jelentheti a 27 éves, 13-szoros válogatott futballista szerződtetését.


„Azért érkezik új szélső, mert Damascan elment (a moldovai labdarúgó a svájci élvonalban érdekelt Stade Lausanne Ouchy-hoz ment kölcsönbe – a szerk.), s kell egy jó szélső a helyére. Holnap meglátjátok, kit fogunk hozni, s örülni fogtok neki” – üzente a Facebookon vasárnap csapata szurkolóinak Diószegi László, a Sespi OSK tulajdonosa. 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik