Légiósok: Kerkez és Szalai sem lépett pályára csapata felkészülési meccsén

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2023.07.15. 20:40
null
Szalai Attila nem volt kerettag a Fenerbahce Neftci Baku elleni felkészülési mérkőzésén (Fotó: Getty Images)
Kerkez Milos a holland AZ Alkmaar lengyel Lech Poznan elleni 4–0-s győzelme során, míg Szalai Attila a török Fenerbahcében nem kapott szerepet az azeri Neftci Baku otthonában rendezett felkészülési mérkőzésen.

Az AZ Alkmaar a szombat délutáni felkészülési mérkőzésén könnyed négygólos sikert aratott a Lech Poznan ellen. Kerkez Milos ezúttal sem volt tagja a holland csapat keretének, csakúgy, mint egy héttel ezelőtt az ukrán Sahtar Doneck elleni találkozó során.

A magyar válogatott játékos iránt az olasz élvonalban (Serie A) szereplő Lazio érdeklődik. A római csapat a legfrissebb hírek szerint 12 millió eurót fizetne Kerkezért.

Szintén kimaradt együttese keretéből Szalai Attila, aki a Fenerbahce Neftci Baku ellen 1–0-ra megnyert találkozóján nem lépett pályára. Szalai az elmúlt héten húsz percet játszott a Zenit ellen, míg a Crvena zvezda ellen kezdőként végigjátszotta a mérkőzést. Kimaradása újabb bizonyítéka lehet azon találgatásoknak, hogy a német Union Berlin – klubrekordot jelentő összegért –leigazolhatja a magyar válogatott 25 éves védőjét. Török sajtóhírek szerint a Hoffenheim és a Freiburg is érdeklődik Szalai iránt, s ki is fizetnék a Fenerbahce által megszabott 13-14 milliót.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik