Izrael: klubja fellélegzett, s már dolgozik Koszta megtartásán

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2023.05.08. 13:59
Izraeli klubja, a Maccabi Bnei Raina szeretné megtartani a következő idényre is a sorait egyelőre csak kölcsönjátékosként erősítő magyar labdarúgót, Koszta Márkot – írja a helyi sajtó.

A hétvégén Koszta Márk szerezte azt a gólt, amelyikkel a Maccabi Bnei Raina 1–0-ra legyőzte a Beitart, és biztossá tette, hogy az idény végén nem esik ki az izraeli élvonalból. Koszta Márk szerezte azt a gólt, amelyikkel a Maccabi Bnei Raina 1–0-ra legyőzte a Beitart, és biztossá tette, hogy az idény végén nem esik ki az izraeli élvonalból.

A bennmaradás kiharcolásával a klub fellélegzett, és megkezdheti a következő idény tervezését, amelynek egyik fontos lépése lesz a One1 izraeli portál beszámolója szerint – Slomi Azulaj és Lukas Spendlhofer mellett – Koszta Márk megtartása. A honlap szerint a Maccabi keresi annak lehetőségét, hogy megegyezésre jusson a magyar csatárt június 30-ig kölcsönadó orosz klub, a Torpedo Moszkva vezetőségével.

Koszta 12 izraeli bajnokin nyolc gólt szerzett, és a hétvégi volt a negyedik alkalom, amikor kimondottan az ő góljának köszönhetően tudott győzni a a Maccabi Bnei Raina. Noha csak februárban igazolt a klubhoz, Koszta vezeti a klub házi góllövőlistáját.

KOSZTA MÁRK A BENNMARADÁST ÜNNEPLŐ JÁTÉKOSOK TABLÓJÁN (felülről a második sorban balról a harmadik)


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik