Légiósok: „Néhány látványos csel nem elég” – Nagy Dominikot értékelték

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.01. 10:58
null
Nagy Dominik másodszor volt kezdő a Legiában (Fotó: Legia.net)
Nagy Dominik másodszor volt kezdő a Legia Warszawa csapatában, 72 percet töltött a pályán, de nem lehetett elégedett a teljesítményével – írta a Przeglad Sportowy lengyel sportnapilap.

 

Vasárnap hazai pályán 1–1-es döntetlent ért el a Legia Warszawa labdarúgócsapata a Wisla Kraków ellen a lengyel felsőházi rájátszás első fordulójában. A hazaiaknál a szezon során másodszor kapott helyet a kezdőben Nagy Dominik, aki 72 percet töltött a pályán.

„Nagy Dominik hiába igyekezett, eleinte nem találta a helyét a pályán. Idővel aztán nőtt az önbizalma, de néhány látványos csel nem elég, hogy felhívja magára a figyelmet” – írta a lengyel sportnapilap, a Przeglad Sportowy weboldala, amely külön írást szentelt a magyar középpályásnak.

A szerző kiemelte, hogy a Ferencvárostól a télen érkező magyar játékos az elmúlt hetekben keményen megdolgozott a helyéért, ezúttal azonban nem játszott jól. Ritkán volt nála a labda, a támadások során nem értette meg magát a társaival, és a játékában sok volt a pontatlanság.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik