Légiósok: már értik, miért Magyar Fal a játékos beceneve

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.30. 19:27
A kapus Megyeri Balázs és a szezon közben szerződtetett középpályás, Pintér Ádám is hasznára volt a Greuther Fürthnek a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság napokban véget ért szezonjában – írja a liga-zwei.de.

Megyeri Balázst a szezon egyik kellemes meglepetésének nevezi a másodosztály eseményeivel foglalkozó honlap a fürthieket értékelő cikkében.Megyeri Balázst a szezon egyik kellemes meglepetésének nevezi a másodosztály eseményeivel foglalkozó honlap a fürthieket értékelő cikkében.

A szurkolóktól kapott becenév, a „Magyar Fal” kiállja a próbát a szerző szerint, hiszen a magyar kapus megnyerte a Sascha Burcherttel vívott harcot a kapusposztért, remek reflexekről tett tanúbizonyságot, és korlátlan úrként tartotta ellenőrzés alatt a kapuja előterét.

A 190 centiméter magas Pintér Ádám a tőle remélt agresszivitással tette ellenállóbbá a fürthiek középpályáját, a védekezés egyértelműen javult az érkezésével – véli a szerző.

Megyeri 32, a télen érkező Pintér 13 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, csapatuk a nyolcadik helyen zárta a Bundesliga 2. küzdelmeit.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik