Légiósok: Több tiszteletet érdemlek – Nikolics éles kritikája

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.04. 09:07
null
Nikolics Chicagóban találta meg a számítását (Fotó: Facebook)
Nikolics Nemanja, az MLS-ben szereplő Chicago Fire magyar válogatott labdarúgója nem őriz túlzottan szép emlékeket legutóbbi klubja, a Legia Warszawa vezetőedzőjéről, Jacek Magieráról.

 

˜Nikolics másfél évet töltött a lengyel élvonalbeli Legiánál: 86 mérkőzésen 56 gólt szerzett a varsói együttesben, a 2015–2016-os szezonban lengyel bajnok és gólkirály lett. A jelenlegi szezon őszi felében viszont megromlott a viszonya a csapat vezetőedzőjével, Jacek Magierával.

„Nem igazán működött közöttünk a kommunikáció. Szinte egyáltalán nem beszélt velem, csak annyit mondott, hogy »jó reggelt« és »viszlát«. Soha fel sem hívott" – kritizálta a lengyel trénert Nikolics a Przeglad Sportowynak.

A 29 éves magyar válogatott csatár azt is sérelmezte, hogy a Bajnokok Ligájában nem kapott elég játéklehetőséget. „Amikor a Real Madrid ellen a kispadon üldögéltem, megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy távozzak – mondta a klubváltással kapcsolatban a Chicago Fire légiósa. – Főként azért igazoltam a Legiába, hogy a Bajnokok Ligájában játsszak. A góljaimnak köszönhetően jutottunk el idáig, több tiszteletet érdemeltem volna az edzőtől. Még csak magyarázatot sem adott, hogy miért nem játszatott többet."

Nikolics ugyanakkor hozzátette: Magiera kinevezése jó döntés volt a Legia vezetőségének részéről, hiszen szállítja az eredményeket. „Úgy gondolom, idén is bajnok lesz a csapat."

Mint ismert, Nikolics a télen az MLS-ben szereplő Chicago Fire-höz igazolt, amelynek színeiben eddig négy bajnokin egy gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik