Légiósok: Nagy Dominik után Olaszországból is érdeklődtek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.08. 07:13
null
Nagy Dominik tétmeccsen még nem lépett pályára a Legiában (Fotó: legia.net)
Nagy Dominik, a Legia Warszawa labdarúgócsapatának télen szerződtetett játékosa a legia.net-nek adott hosszabb interjút, melyben többek között beszélt a környezetváltásról és a beilleszkedésről, de szóba került az is, hogy a lengyelek mellett Olaszországból is érdeklődtek utána.

 

„Ez a dolgok természetes rendje – mondta Nagy Dominik arra a kérdésre, hogy nehézséget okozott-e számára a környezetváltás. – Az előrelépéshez gyakran váltani kell. Meg akarom mutatni, hogy a magyar után egy másik bajnoksághoz is megvannak a képességeim.”

„Az első benyomásaim pozitívak. Úgy látom, remek játékosok vesznek körül, ennek köszönhetően minden egyes edzésen nagy a küzdelem. Remélem, lesz rá lehetőségem, hogy a Bajnokok Ligájában szerepeljek a Legia színeiben.”

Nagy azt is elmondta, hogy nem nyomja plusz teher az érte kifizetett egymillió euró miatt, mindent megtesz azért, hogy ne okozzon csalódást.

Azzal kapcsolatban, melyik poszton érzi magát a legjobban, kifejtette, hogy a középpálya közepét favorizálja, de tudja, hogy ott van a legnagyobb harc a csapatba kerülésért, így ha kell és az edzője ott számít rá, akkor akár balhátvédként is megállja a helyét.

Emellett arról is beszélt a fiatal középpályás, hogy a Serie A-ból is voltak utána érdeklődők (a Bologna és a Sampdoria), de például Nagy Ádám csapata azután állt elő az ajánlatával, hogy ő már aláírt a lengyel együtteshez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik