Légiósok: Futács megnyugtatta a splitieket, minden rendben

Vágólapra másolva!
2017.02.01. 17:07
Szerencsére felesleges volt az aggodalom, Futács Márkó minapi sérülése nem súlyos, a Hajduk Split magyar labdarúgója makkegészségesen készül a tavaszi szezonra. Futácsot a Maccabi Haifa állítólagos érdeklődéséről is kérdezték a horvát sajtóban.

Amikor a napokban, az AS Trencín elleni felkészülési mérkőzésen a magyar támadó gólszerzés után a lábához kapott, megijedtek a spliti klub vezetői, de gyorsan kiderült: nincs szó újabb súlyos, sok hónapnyi kihagyással járó térdsérülésről.a magyar támadó gólszerzés után a lábához kapott, megijedtek a spliti klub vezetői, de gyorsan kiderült: nincs szó újabb súlyos, sok hónapnyi kihagyással járó térdsérülésről.

„Az a műtét és sérülés már a múlté, teljesen egészséges vagyok, készen állok a kihívásokra – idézi a horvát 24sata.hr Futács Márkót. – Kihagyás nélkül edzek, erősítek, sokat javult a futóteljesítményem, egyre többet vagyok játékban, erősödött az önbizalmam, és bízom benne, hogy az őszi szezonhoz képest is előre tudok lépni. Úgy érzem, újra a régi vagyok.”

Mindez számosítva: tavasszal Futács szeretné megduplázni idénybeli góljai számát – az ősszel a bajnokságban hetet, összességében tízet szerzett –, és úgy érzi, minden esélye megvan erre, mert amióta Joan Carrillo a vezetőedző, támadóbb felfogásban játszik a csapat.

A magyar játékos megerősítette, nagyon jól érzi magát Splitben, részéről nincs akadálya a szerződéshosszabbításnak. Szóba került a téli átigazolási pletyka is, amely szerint az izraeli Maccabi Haifa szemet vetett rá.

„Az izraeli ajánlat? Olvastam róla az újságokban, de őszintén szólva nem hozott lázba különösebben. Az izraeli és a török bajnokságot már kinőttem, ha valaki elmegy a Hajdukból, akkor csakis (ezeknél) erősebb bajnokságba igazolhat.”

A Hajduk a horvát tabella 4. helyén várja a tavaszi szezon rajtját, február 19-én az RNK Splittel vív derbit.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik