Légiósok: Csodás érzés kint, a füvön futni – Simon Krisztián

Vágólapra másolva!
2016.11.09. 08:52
null
Simon Krisztián csak januártól edzhet a csapattal (Fotó: Imago)
A több mint egy éve térdsérüléssel bajlódó Simon Krisztián lelke meggyógyult, de a teljes felépülésre még várnia kell. A Bundesliga 2.-ben szereplő 1860 München 25 esztendős szélsője már annak is örül, ha kint, a szabadban futhat.

Simon Krisztiánnak először tavaly november elsején, majd a rehabilitációs időszak közben, március 18-án szakadt el a jobb keresztszalagja, de már közeleg a rémálom vége és a visszatérés ideje.

„Hétfőn mérföldkőhöz érkeztem, hiszen a sérülésem óta először futhattam kint a szabadban, füvön. Csodás érzés volt – mondta a Nemzeti Sportnak a négyszeres válogatott futballista. – A penzumom harminc perc volt, gond nélkül teljesítettem is az egyenes irányú futást, nem éreztem fájdalmat a lábamban. Eddig, ugye, csak a konditeremben futhattam, tényleg felemelő volt a csapattal egy pályán edzeni. Együtt még nem gyakorolhatunk, de a tervek szerint januárban ez is megtörténik. A hangulatom egyre jobb, a lelkemben szépen lassan begyógyulnak a sebek, nagyon várom már, hogy újra tétmeccseken játszhassak. S bár a szívem visz előre, az agyamnak a helyén kell lennie, tudom, nem siethetem el a visszatérést. Nyugodtnak kell maradnom."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik