Légiósok: Mi történt Mervóval? Miért nem játszott?

Vágólapra másolva!
2016.09.14. 13:25
Ezek a kérdések is elhangzottak a Slask Wroclaw legutóbbi sajtótájékoztatóján, amelyen a következő bajnoki, valamint a hétfői volt a téma – utóbbin a csapat magyar labdarúgója, Mervó Bence a kispadon ült, és hiába kellett futni az eredmény után, nem kapott játéklehetőséget.

„Amikor cserén gondolkodik az ember, nem azt latolgatja, beállítsa-e Mervót vagy ne, hanem azt, hogy az adott helyzetben a kispadon ülő játékosok közül melyik teheti hozzá a legtöbbet a csapat játékához” – válaszolt Mariusz Rumak vezetőedző.Mariusz Rumak vezetőedző.

A Slask a második félidő elején kétgólos hátrányba került a Ruch Chorzów ellen, és a vendégek betömörülő védelmének feltörése volt a feladat.

„Jól fejelő játékosra volt szükség, akitől a magas beadások hatékony hasznosítását remélhettük, ebben Riera jobb, ezért őt küldtem be – folytatta Rumak. – Nincs szó arról, hogy gond lenne Mervóval, viszont a spanyol érkezésével bővült a választék csatárposzton: Mervó, Kamil Bilinski és Riera ugyanazért a posztért harcol.”

Sito Riera beállása után szépített a Slask, de 2–1-re kikapott, és visszacsúszott a tabella 10. helyére.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik