Légiósok: Priskin gyönyörű góllal tért vissza a sérüléséből – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.13. 22:29
A szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában Priskin Tamás csapata, a Slovan Bratislava idegenben 1–1-es döntetlent játszott a kiesés ellen küzdő Zemplín Michalovcéval. A pozsonyi csapat gólját a magyar válogatott támadó szerezte.



A térdsérüléséből felépülő Priskin Tamás március 20-a óta először lépett pályára a szlovák bajnokságban, és ragyogó góllal tette emlékezetessé a visszatérését. A 29 esztendős csatár a Zemplín Michalovce elleni mérkőzés harmadik percében egy átvétel után 18 méterről gyönyörűen emelt a jobb felső sarokba, Marijan Kelemen csak hozzáérni tudott a labdához. A magyar játékos a 25. bajnoki meccsén a 11. gólját szerezte ebben a szezonban.

A 68. percben lecserélt Priskin találata nem ért győzelmet a Slovannak, mert a hazaiak még az első félidőben egyenlítettek.

A pozsonyi együttes nincs jó formában, a Trencínnel szemben elveszített Szlovák Kupa-döntő mellett a legutóbbi három fordulóban csak két pontot szerzett, de a bajnoki második helyezése nem forog veszélyben.

SZLOVÁKIA, 32. FORDULÓ
Zemplín Michalovce–Slovan Bratislava 1–1
Spartak Myjava–Ruzomberok 1–0
Podbrezová–Spartak Trnava 3–0
Skalica–DAC Dunajská Streda 2–1
Trencín–Zilina 5–2
Zlaté Moravce–Senica 2–0
Az élcsoport: 1. Trencín 78 pont (már bajnok), 2. Slovan Bratislava 68, 3. Spartak Myjava 59

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik