Lengyelország: a Legia keresi Nikolics utódját – Mervó érkezhet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.27. 11:16
null
Mervó Bence februárban szerződött a Slaskhoz, de már a nyáron tovább is állhat (Fotó: przegladsportowy.pl)
A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ekstraklasa) szereplő Legia Warszawa helyi lapértesülés szerint Mervó Bencét szerződtetné a nyáron a várhatóan távozó Nikolics Nemanja helyére.

A Siontól a Slask Wroclawhoz kölcsönadott Mervó hat bajnokin négyszer volt eredményes a sziléziai csapatban, így nem csoda, hogy a lengyel sajtóban már a jövője a téma.

A naszapilka.com beszámolója szerint a lengyel éllovas Legia eközben már készül arra, hogy a nyáron elveszíti a gólkirályi cím fő várományosát, Nikolics Nemanját, akinek a pótlására először a román Denis Alibecet nézték ki – az Astra Giurgiu csatára 50 bajnokin 28 gólt szerzett a gárdában –, de ez a vonal, úgy tűnik, elakadt.

A lap szerint a Legia már felvette a kapcsolatot a Sionnal, hogy Mervó átigazolásáról tárgyaljanak, és a hírek szerint 350 ezer euróba kerülhet a varsóiaknak a magyar támadó megszerzése.

A játékost képviselő CMG menedzserirodánál érdeklődésünkre elmondták, folyamatban vannak a tárgyalások Mervó Bence jövőjét illetően.

„Most éppen úton vagyunk Lengyelországba, ahol több egyeztetésünk is lesz, nem csupán Mervó Bence ügyében, de róla először jelenlegi csapatával, a Slask Wroclawval beszélgetünk" – nyilatkozta Kövesdi Viktor.

A játékosügynök tehát nem zárta ki, hogy más klubokkal is lehetnek tárgyalások, ám érthető, hogy a Slask Wroclaw elsőbbséget élvez. Már csak azért is, mert a klub sportigazgatója, Wojciech Blonski is arról beszélt a napokban a przegladsportowy.pl-nek, hogy szeretnék megtartani a svájci Siontól kölcsönvett magyar támadót.

MERVÓ DUPLÁJA A JAGIELLONIA ELLEN





MERVÓ GÓLJA A PODBESKIDZIE KAPUJÁBA

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik